De ledande inom jeans

Här är en kort beskrivning av de tio världsledande jeansmärkena:

 1. Levi’s: Grundat 1853 är Levi’s det äldsta och mest ikoniska jeansmärket. De är kända för att ha uppfunnit de första jeansen och erbjuder ett brett utbud av olika passformer och stilar.
 2. Wrangler: Wrangler är ett amerikanskt jeansmärke som grundades 1947. De är specialiserade på jeans för arbetskläder och har en tuff och robust stil.
 3. Lee: Lee är ett annat populärt amerikanskt jeansmärke som grundades 1889. De är kända för sina innovativa passformer och har ett brett utbud av jeans för både män och kvinnor.
 4. Diesel: Diesel är ett italienskt jeansmärke som grundades 1978. De är kända för sina trendiga och moderna jeans med en edgy stil. Diesel är också känt för att använda högkvalitativa material.
 5. Guess: Guess är ett amerikanskt modeföretag som grundades 1981. Deras jeans är kända för sin feminina och sensuella stil. Guess erbjuder en rad olika passformer och stilar för kvinnor.
 6. Calvin Klein: Calvin Klein är ett amerikanskt modeföretag som grundades 1968. Deras jeans är kända för sin minimalistiska design och högkvalitativa material. De erbjuder både klassiska och trendiga passformer.
 7. G-Star Raw: G-Star Raw är ett holländskt jeansmärke som grundades 1989. De är specialiserade på råa och industriella jeans med fokus på högkvalitativa material och innovativa konstruktioner.
 8. AG Jeans: AG Jeans är ett amerikanskt premium jeansmärke som grundades 2000. De är kända för sina högkvalitativa jeans i olika passformer och tvättar. AG Jeans strävar efter att erbjuda en perfekt passform.
 9. True Religion: True Religion är ett amerikanskt jeansmärke som grundades 2002. De är kända för sina
 10. unika och distinkta designelement, såsom deras signatur “hästsko” logotyp och distinkta sömnadsdetaljer. True Religion erbjuder en rad olika passformer och stilar för både män och kvinnor.
 11. 7 For All Mankind: 7 For All Mankind är ett amerikanskt premium jeansmärke som grundades 2000. De är kända för sina lyxiga och välsydda jeans i högkvalitativa material. 7 For All Mankind är också känt för att ha populariserat “premium denim” trenden och erbjuder en rad olika passformer och tvättar.

Lämna en kommentar