Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger är ett amerikanskt klädesmärke som grundades 1985 av den amerikanske modedesignern med samma namn. Märket är känt för sin preppy och avslappnade stil, och har blivit en världsledande aktör inom modeindustrin.

Tommy Hilfiger erbjuder ett brett utbud av kläder, accessoarer, parfymer och heminredning för både män, kvinnor och barn. Deras kollektioner inkluderar allt från casual vardagskläder till mer formella plagg och festkläder. Märket är känt för sina klassiska designelement, som randiga mönster, hästlogotypen och färgkombinationer i rött, vitt och blått.

Tommy Hilfiger har även blivit känt för sina framgångsrika samarbeten med olika kändisar och influencers. Genom åren har de samarbetat med namn som Gigi Hadid, Lewis Hamilton och Zendaya för att skapa unika och exklusiva kollektioner.

Märket har även en stark närvaro inom sportvärlden och har varit sponsor för olika idrottsevenemang och idrottare. De har bland annat varit officiell klädleverantör för PGA Tour och sponsrat golfspelaren Ernie Els.

Tommy Hilfiger har en bred internationell närvaro och finns i över 100 länder världen över. Deras kläder och accessoarer är kända för sin höga kvalitet och tidlösa design, vilket har bidragit till märkets popularitet och framgång.

Sammanfattningsvis är Tommy Hilfiger ett amerikanskt klädesmärke som kännetecknas av sin preppy och avslappnade stil. Med sina klassiska designelement, framgångsrika samarbeten och högkvalitativa produkter har märket etablerat sig som en världsledande aktör inom modeindustrin

Lämna en kommentar